Grafisk afdeling

Den grafiske afdeling er, med dens grafikere og annoncekoordinatorer, TechMedia-husets kreative hjerte. Herfra produceres alle TechMedias fagblade i tæt samarbejde med redaktører, konsulenter og sekretærer fra det øvrige TechMedia-hus.

Med 13 forskellige bladtitler er bladproduktion selvsagt afdelingens omdrejningspunkt og grafiske spidskompetence, men der er i vores dagligdag også stort fokus på at løse annonceopgaver for vores kunder – både i produktioner fra bunden og tilpasning af eksisterende materialer – altsammen som led i vores fokus på glade kunder med gode oplevelser i deres kontakt med os.

Udover produktionen af egne blade og annoncer hertil, tilbyder afdelingen også løsning af mange andre grafiske opgaver. Vi gør os især i tryksager – store som små – og både som selvstændige opgaver eller tryksager til at ledsage vores blade som indstik.

Som stort bladhus er vi altid klar til assistance med større bladombrydninger og generelle bladproduktioner for eksterne bladudgivere, foreninger eller lignende.

Kontakt prepress chef Trine Plass for yderligere information – enten pr. e-mail eller direkte tlf.: (+45) 43 24 26 12.

Farveprofiler

Farveprofiler til brug ved levering af annoncer til vores magasiner og avis kan hentes ved tryk på knapperne herunder.