Klik på forsiden
for at læse seneste udgave.

Træ & Møbelindustri

Formidling af aktuel viden for træ-, møbel- og byggeindustrien med fokus på mennesker, maskiner og materialer.

Træ & Møbelindustris redaktionelle målsætning er at fremme anvendelsen af træ og trærelaterede materialer gennem formidling af kompetent, aktuel og nyttig viden for hele træ-, møbel- og byggeindustrien med fokus på mennesker, maskiner og materialer.

Bladet ønsker både at skabe en bred forståelse for branchens interesser og synspunkter og formidle den faglige viden, som er en forudsætning for branchens fremgang, konkurrenceevne og indtjening.

Bladet har en specificeret og opdateret målgruppe, der omfatter beslutningstagerne på værkstedsgulvet såvel som på direktionsgangene inden for den træindustrielle sektor. Både de store møbelindustrier og de mindre håndværksmestre abonnerer på bladet, der i branchen betragtes som den vigtigste informationskilde om nye produkter til træ- og møbelindustrien. 

Hver af de seks årlige udgaver har temaer og fokusområder, hvor redaktionen med kortere omtaler af nye produkter og længere artikler beskriver konkrete løsninger, som kan effektivisere produktionen. Tilsvarende er de nationale og internationale messer på området og de udstillede nyheder en naturlig del af det redaktionelle stof og bliver udførligt omtalt både før og efter messerne.

Træ & Møbelindustri

Farveprofil til brug ved levering af annoncer til vores magasiner kan hentes her

Allan Malmberg
Ansvarshavende redaktør
Direkte tlf.: (+45) 43 24 26 81
Email: am@techmedia.dk

Pia Nielsen
Bladsekretær
Direkte tlf.: (+45) 43 24 26 72
Email: pn@techmedia.dk

Morten Weihrauch
Key account manager
Direkte tlf.: (+45) 43 24 26 33
Email: mw@techmedia.dk

Trine Plass
Grafiker / Prepress chef / Annoncekoordinator
Direkte tlf.: (+45) 43 24 26 12
Email: tp@techmedia.dk

Abonnementsafdelingen kan kontaktes via formularen her